Aktivera och inaktivera automatiskt sparande och automatisk ifyllning

Kaspersky Password Manager kan spara information automatiskt när du fyller i ett onlineformulär. Programmet kan sedan fylla i onlineformulär åt dig. Du kan aktivera automatiskt sparande och automatisk ifyllning för konton, adresser och bankkort.

När automatiskt sparande har aktiverats uppmanas du av Kaspersky Password Manager att spara dem i valvet varje gång du anger ett nytt lösenord, en ny adress eller nya bankkortsuppgifter på en webbplats.

Aktivera och inaktivera automatiskt sparande och automatisk ifyllning